PT Linda Sjölund

PT Linda Sjölund

Personlig träning Gruppträning Utomhusträning

Brinner för att locka fram träningsglädje.
Vill inspirera till ett piggare, friskare och gladare liv.

Massage

KontaktPosted by lindasjolund.se Tue, August 19, 2014 23:00


Välkommen på massage i min lokal på Murkelvägen 43 c, Vallentuna.

30 min 300 kr
60 min 600 kr

Vill du att jag kommer till din arbetsplats och masserar - välkommen att höra av dig med en förfrågan.

Yoga-PT

Personlig träningPosted by lindasjolund.se Mon, April 14, 2014 16:04

YOGA
är ett fantastiskt komplement till annan träning. Förbättra din balans, öka din kroppskontroll och rörlighet, bli starkare. Lär dig hitta lugn och avslappning. Lär dig effektiva andningstekniker. Allt detta är till hjälp i en stressig vardag, din träning eller en tävlingssituation. Många studier pekar på yogans positiva effekter på välbefinnandet.

YOGA PT är för dig som vill utveckla din yogapraktik likväl dig som aldrig tidigare yogat. Träningen sker i min lokal på Murkelvägen 43 c, Vallentuna.


Från nöjd kund

Personlig träningPosted by lindasjolund.se Sun, April 13, 2014 20:43

Jag har kännt Linda i minst 15 år som instruktör för gympa, yoga, funktionsträning, dans och PT.

Linda är en väldigt kunnig och engagerad instruktör som erbjuder varierande övningar och anpassar dem för bästa resultat oberoende om träningsobjektet är ung eller gammal, kvinna eller man, otränad eller tränad. Man kan alltid uppnå högre nivå med Linda och bli glad varje gång man deltar i hennes klasser (Prova hennes Sh´bam! Man blir lycklig!) samt inspirerad till egen träning. Som PT hittar Linda mina svaga och starka sidor och hon använder skickligt den kunskapen för att höja min prestation och mitt självförtroende. Jag har lärt mig jättemycket om hur stark och svag jag är! Nu är Linda PT för mig och min arbetskollega för sk parträning, det är jättebra personligt anpassad träning, vi tränar två samtidigt och kan peppa varandra och blir peppade av Linda. Oj oj vilken träningsvärk vi har! Tack Linda för din engagemang! /

Magdalena

Intresserad av PT?

Personlig träningPosted by lindasjolund.se Tue, September 18, 2012 12:04


Satsa på dig själv 2015, låt det bli året då du lever livet som du vill och på det sätt som du mår bra av. Ta hjälp för att få kunskap, stöd och peppning när du behöver och nå dina mål under år 2015.

På PT-timmen kan vi jobba på flera olika områden beroende på vad du behöver. Styrketräning för att orka vardagen bättre eller för att få till en viktnedgång, yoga för att öka din rörlighet för att prestera bättre i din idrott eller för att få in ett lugn i en stressig vardag och konditionsträning för att klara ett lopp eller förbättra din hälsa.

En PT kan du anlita om du är ny på din träningsresa och vill inspireras till en varaktig hälsosam livsstil eller om du vill få hjälp att nå toppresultat, jag ser då till att optimera din träning och kosthållning. Jag jobbar alltid utifrån att varje människa är unik. Alla har olika förutsättningar och vill olika saker med sin träning. Jag jobbar för att du ska nå dina mål så fort som möjligt och utbildar dig under tiden så att du ska kunna träna på egen hand. Mitt mål är att göra varje träningspass intressant och roligt.


Välkommen till steget mot ett friskare, gladare, starkare 2015...och resten av ditt liv. ;)

Jag erbjuder alla en gratis konsultation. Boka via linda@lindasjolund.se

Du kan träna med mig i Bällstaberg, Vallentuna eller på KTH-Hallen.se


Utomhusträning i Vallentuna

UtomhusträningPosted by lindasjolund.se Thu, September 13, 2012 11:02


Utomhusträning - personlig träning i grupp - frisk luft och dagsljus - utmanande styrketräning för hela kroppen - öka din kondition och förbränning på ett effektivt sätt - bli peppad och kämpa tillsammans med de andra i gruppen

Våren 2015 kör jag min utomhusträning på torsdagar 18.45, under perioden 22 januari - 18 juni. Vi samlas på torget i Bällstaberg.

OBS! Ingen träning 19/2,2/4, 9/4, 30/4 eller 14/5.

Investering: 100 kronor per tillfälle (betalas kontant på plats eller med Swich). Eller betala för hela terminen genom att sätta in 1500 kr på BG: 655-5569. Vid fakturering tillkommer en kostnad av 50 kr.

Att tänka på: Vi tränar utomhus och ofta på marken oavsett väder, så tänk på att klä dig rätt i oömma kläder. Ett par handskar är bra att ha även när temperaturen blir varmare. Om det är blött/snöigt/kallt kan det vara en bra idé att ta med ett liggunderlag att sitta/ligga på. Varje pass består av rörlighetsträning, pulshöjare och styrketräning. Ofta förekommer lite löpning och hopp, men det finns alltid alternativ för den som föredrar att stå med båda fötterna på marken.

Varmt välkomna!utbildning och bakgrund

Personlig träningPosted by lindasjolund.se Thu, September 13, 2012 10:36

Jag är utbildad vid Personal Training School.

Utöver PT är jag utbildad friskvårdskonsulent, massör och har specialistutbildningen Träning för gravida samt Global Yogas POWER PT. Jag har instruktörsutbildning i gympa, spinning, core, pilates, yoga samt Les Mills Sh'Bam. Jag har deltagit i många workshops och inspirationsdagar och samlat på mig kunskaper om t ex träning med Kettlebells, TRX, yoga för PT.s och löpcoachning. Jag ser hela tiden till att hålla min kunskapsnivå, inspiration och motivation uppe genom att flera gånger per år delta på konvent, kurser och inspirationsdagar.

Jag har en bakgrund som tävlande i orientering och har gått på idrottsgymnasium. Jag har deltagit i långlopp som Lidingöloppet och Vätternrundan.


foto Katarina RatcliffeFrån nöjda kunder

Personlig träningPosted by lindasjolund.se Thu, September 13, 2012 09:26

Vi tränar en gång i veckan med Linda som personlig tränare. Linda är en fantastiskt bra PT. Hon varierar alltid våra pass vilket gör att det känns nytt och roligt varje gång. Hon är superkompetent när det gäller kropp och muskler och förklarar alltid tydligt var det ska kännas. Vi tränar tillsammans som par utomhus. Linda är alltid glad och positiv och peppar oss att ta i mer än vi tror att vi kan. Vi tycker att fler borde träna med Linda och rekommenderar henne varmt.

Mats o Cissi ErwaldHör av dig!

KontaktPosted by lindasjolund.se Tue, September 11, 2012 18:31
Du kan nå mig på:

0761-622 805
linda@lindasjolund.se

Gilla mig på Facebook!

Next »